Kom ons versterken!

In 2016 is het expertisenetwerk e-Health (L)VB opgericht (kortgezegd: e-lvb). Het is een samenwerking van Alliade, Ambiq en ASVZ . We bundelen daarin de krachten om blended hulpverlening voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking te optimaliseren. We richten ons met name op de ontwikkeling van passende online hulpmiddelen en modules voor de doelgroep.

Na drie jaar samenwerking is ons enthousiasme alleen maar gegroeid en hebben we een paar mooie initiatieven kunnen verwezenlijken. De tijd is rijp om het expertisenetwerk uit te breiden. Daarmee willen we nog meer slagkracht krijgen en meer mensen met een licht verstandelijke beperking met een mooi aanbod bereiken.

Een aantrekkelijke kans voor uw instelling? Dit document beschrijft de uitgangspunten en afspraken van het e-lvb op hoofdlijnen. Daarmee hopen we u een beeld te geven van de grote meerwaarde die samenwerking biedt en dat u er net zo enthousiast over bent als wij. We zien uw reactie dan ook met veel belangstelling tegemoet.

Project in dit bericht

Lief, lijf & leven